Hallgatói Szolgáltató KözpontA Neumann János Egyetem kecskeméti karainak diplomaátadójára 2018. február 17-én (szombaton) kerül sor.


A talárátvétellel kapcsolatos legfontosabb tudnivalók a következők:

A talárok átvételére a talársorszámok bemutatásával a Törös Olga Sportcsarnok (GAMF MIK, 6000 Izsáki út 10.) előterében van lehetőség 7:00-9:00 között.

Azok a hallgatók, akik még nem fizették be a talárok bérleti és letéti díját legkésőbb az átadó napján (a talárok átvételénél) kötelesek rendezni a tartozásukat!
Kérjük, ez esetben a pontos összeggel készüljetek (13 000 Ft)!

9:00-9:30 között sor kerül a diplomaátadó ünnepség főpróbájára, 10 órától pedig elkezdődik az ünnepség.

A talárok leadására az ünnepséget követően kerül sor, a leadás során a hiánytalanul és sérülésmentesen visszajuttatott talár szettek (talár, sapka, bojt, kesztyű) leadásával visszaosztásra kerülnek a letéti díjak (10 000Ft) hallgatóink részére.

További információk az átadóval kapcsolatban: http://www.uni-neumann.hu/tudnivalok-a-diplomaatadorol-1

Azon hallgatóinknak részére, akik jelenleg állást keresnek, ajánljuk figyelmükbe ingyenes önéletrajz és motivációs levéllel kapcsolatos tanácsadásunkat. Valamint az április 24-én megrendezésre kerülő Egyetemi Állásbörzét. Az irodához beérkezett aktuális álláshirdetéseket  megtalálhatjátok Facebook oldalunkon: https://www.facebook.com/nje.hszk/ és weboldalunkon: http://hszk.uni-neumann.hu/allashirdetesek-1