Hallgatói Szolgáltató Központ

Diplomaátadó ünnepség 2018. február - Kecskeméti karok

A Neumann János Egyetem kecskeméti karainak diplomaátadójára 2018. február 17-én (szombaton) kerül sor. A talárátvétellel kapcsolatos legfontosab...

Diplomaátadó ünnepség 2018. február - Kecskeméti karok

Karrier tanácsadás

Munkát vagy gyakorlati helyet keresel? Elakadtál az önéletrajzoddal vagy a motivációs leveleddel? Nem tudod hogyan kezdj neki az álláskeresésnek? Je...

Karrier tanácsadás

Hallgatói Szolgáltató Központ

Keresd a Hallgatói Szolgáltató Központ kecskeméti irodáját a GAMF Műszaki és Informatikai Kar Főépületében (Izsáki út 10.)!A Neumann János Egyetem H...

Hallgatói Szolgáltató Központ

Mercedes-Benz és GAMF Mérnökverseny

Szívesen kipróbálnád magad az autóiparban előforduló valós kihívások megoldásában? Jelentkezz a Mercedes-Benz gyár és a GAMF szervezésében megrendezés...

Mercedes-Benz és GAMF Mérnökverseny

ügyfélkapcsolati munkatárs

 

Kecskeméti székhelyű, ügyviteli szoftverek fejlesztésével és forgalmazásával foglalkozó cég pályakezdő munkatársat keres ügyfélkapcsolati területre.


További részletekért érdeklődj a hszk@uni-neumann.hu e-mail vagy személyesen az irodában a 02.09. hirdetésszám megadásával.


Tovább

CAD-tervezői diákmunka

 

 

 

Egy svájci központú, vezető technológiai vállalatcsoport a gépipari és elektronikai termékek gyártása területén, gépész DIÁKOT keres tervezői csoportjába.


További részletekért érdeklődj a hszk@uni-neumann.hu e-mail vagy személyesen az irodában a 02.08. hirdetésszám megadásával.


Tovább

40. Hajós György Matematika Verseny

Kedves Hallgatók!

 

Idén 40. alkalommal kerül megrendezésre a Hajós György Matematika Verseny 2018. április 5-7. között.

Jelentkezési határidő: 2018. február 20.

 

Bővebb információ: 

https://hajos2018.itk.ppke.hu/nevezes/

 

Tovább

tesztmérnök

Globális vállalatként működő, több mint 120 országban jelenlevő és több mint 23.000 munkavállalót foglalkoztató szerszám-gépgyártás piacán tevékenykedő cég, kecskeméti telephelyű gyárában munkatársat keres.


További részletekért érdeklődj a hszk@uni-neumann.hu e-mail vagy személyesen az irodában a 02.07. hirdetésszám megadásával.


Tovább

HSZK

A Hallgatói Szolgáltató Központ legfontosabb információ.

Kövess minket!

Galéria