Hallgatói Szolgáltató Központ

"Megváltozott munkaképességű emberek támogatása” munkatárs

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

 

 

 

"Megváltozott munkaképességű emberek támogatása” kiemelt projektbe munkatársat keresnek.

 

 

További részletekért érdeklődj a hszk@uni-neumann.hu e-mail vagy személyesen az irodában a 03.12. hirdetésszám megadásával.


A jogviszony időtartama: 2019. május 31. napjáig
Foglalkoztatás jellege: teljes munkaidejű, heti 40 óra
A munkavégzés helye: Kecskemét


Ellátandó feladatok:
- A célcsoportba tartozó ügyfelek bevonása, a számukra szükséges foglalkozási rehabilitációs szolgáltatások nyújtása, a különböző támogatások megállapítása, működtetése.
- Tájékoztatás nyújtása az ügyfelek részére a programról, a programba kerülés feltételeiről, és a program által nyújtható szolgáltatásokról, támogatásokról, az ügyfelek egyéni adottságaihoz és a térségi munkaerő-piaci lehetőségekhez igazodóan, indokolt esetben a program lehetőségei szerint támogatások ajánlása az ügyfelek részére.
- A nyújtott szolgáltatásokkal és támogatásokkal kapcsolatos adminisztratív feladatokat ellátása, a munkafeladatokhoz kapcsolódó ügyviteli, adminisztratív feladatokat ellátása.
- A megyei koordinátor folyamatos tájékoztatása az aktuális előrehaladásokról, a felmerült, a program megvalósulását befolyásoló tényezőkről, akadályokról.
- Kapcsolattartás egyéb külső szervekkel, személyekkel, belső szervezeti egységekkel.
A jelentések, adatszolgáltatások, statisztikák, beszámolók elkészítésében való közreműködés.


Pályázati feltételek:
- magyar állampolgárság, cselekvőképesség, büntetlen előélet, három hónapnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítvány,
- felsőfokú végzettség, és valamely képzettség, végzettség az alábbiak közül:
Okleveles szociális munkás, szociális munkás, szociálpolitikus, szociálpedagógus, okleveles egészségügyi szociális munkás, szociológus, jogász, konduktor, andragógus, gyógypedagógus, okleveles tanító, pedagógus, tanulási- és pályatanácsadás-tanár, igazgatásszervező, pszichológus, viselkedéselemző, okleveles emberi erőforrás tanácsadó, okleveles rehabilitációs szakember, okleveles munkavállalási tanácsadó, mentálhigiénés szakember, szociális menedzser, személyügyi szervező, humánerőforrás szervező/szakember, rehabilitációs gazdasági menedzser, diáktanácsadó, munkaügyi kapcsolatok szaktanácsadó felnőttképzési és felnőttoktatási szervező, szakvizsgázott pedagógus (pályaorientáció szakterületen),
- felhasználói szintű számítástechnikai ismeretek, pontosság, precizitás, jó kommunikációs készség, empátia


A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:
- közigazgatásban eltöltött gyakorlat,
- Európai Uniós projektek lebonyolításában szerzett munkatapasztalat,
- foglalkoztatási támogatások gyakorlati ismerete.


A munkakör betöltéséhez szükséges kompetenciák:
önálló munkavégzési képesség, minőségi és hatékony munkavégzés, megbízhatóság, precizitás, pontosság, rendszerszemlélet, logikus gondolkodás, jó kommunikációs és együttműködési képesség, konfliktuskezelés, határozottság.