Hallgatói Szolgáltató Központ

Procter&Gamble Hyginett Kft.

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

A Procter&Gamble 1837-ben egy szappan- és gyertyakészítő családi vállalkozásként indult az Egyesült Államokban. Az azóta eltelt több mint 175 év alatt a világ egyik legnagyobb nemzetközi vállalatává fejlődött, és napjainkban már a 160 országban forgalmazott háztartási és kozmetikai termékeket 70 országban gyártja.

A kiváló minőségű termékek között olyan magas színvonalú márkákat nyújt a vásárlóknak mint a Gillette, Old Spice, Pampers, Ariel, Jar, Lenor, Braun, Blend-a-med, Always, Oral-B, Head&Shoulders, Mr Proper.

A gyöngyösi Hyginett Kft. a második magyarországi P&G gyár a csömöri – több mint 20 éve sikeresen működő – gyár mellett. Jelenleg több mint 150 főt foglalkoztat, és a világ számos országába állít elő kíváló minőségű Pampers pelenkát. A P&G eddigi sikerességét ötvözve biztos és hosszú távú munkalehetőséget, továbbá kiemelkedő karrierlehetőséget kínál a régión belül.

Felelősségteljes és kihívást jelentő álláslehetőséget és széles körű továbbképzési programokat biztosít a pályakezdő, 1–3 év szakmai tapasztalattal rendelkező vagy utolsó éves mérnök jelentkezőknek.