Hallgatói Szolgáltató Központ

28 ARANYDIPLOMÁT ADTAK ÁT A NEUMANN JÁNOS EGYETEM GAMF KARÁN

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

2018. DECEMBER ELSEJÉN, SZOMBATON ÜNNEPELTE A NEUMANN JÁNOS EGYETEM GAMF KARA AZ 1968-BAN VÉGZETT HALLGATÓK DIPLOMA ÁTADÁSÁNAK 50. ÉVFORDULÓJÁT. EZEN ALKALOMBÓL AZ INTÉZMÉNY ARANYDIPLOMA ÁTADÓ, ÜNNEPI KARI ÜLÉST RENDEZETT. AZ ESEMÉNYEN KÖSZÖNTŐT MONDOTT DR. KOVÁCS LÓRÁNT A NJE GAMF KAR DÉKÁNJA.

A Neumann János Egyetem GAMF Műszaki és Informatikai Kar Ünnepi Kari Tanácsülésén, 28-an vettek át Aranydiplomát a NJE Gamf karán 1968-ban végzett hallgatók közül.

A diplomákat Dr. Kovács Lóránt az egyetem GAMF karának dékánja és az egyetem oktatási igazgatója Brindza Attila adták át. Az elnökségi asztalnál ült még Prof. Dr. Vajnai Tibor az informatika tanszék tanszékvezetője.

Dr. Kovács Lóránt köszöntötte a vendégeket. Elmondta: „50 esztendő egyszerre ijesztően kevés, és ugyanakkor megrendítően nagy idő, legalábbis az emberélet skáláján mérve. Visszatekintve egy szempillantásnak tűnik, ugyanakkor 50 esztendő egy életmű létrehozására is adatott idő. Két nemzedék megszületésére is elegendő idő. Talán ezért is van kiemelt szerepe évfordulós ünnepeink sorában. Ezért alkalmas a számvetésre, hogy honnan indultunk, hol tartunk, és mit kell még tennünk.”

Az öreg diákok nevében Dr. Tercsi Mátyás mondta el ünnepi beszédét. Bartha Barbara a NJE Pedagógusképző Karának hallgatója Ady Endre: Üzenet egykori iskolámba című versét szavalta.