Hallgatói Szolgáltató Központ

Állásbörze

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

Állásbörze

Az évente megrendezésre kerülő tavaszi Állásbörze megszervezésével, immár 1997 óta biztosítunk teret az állást, diákmunkát és/vagy gyakorlati helyet kereső hallgatók, álláskeresők és a munkát kínáló cégek személyes találkozására. A rendezvényen résztvevő cégek többféle szolgáltatás közül választhatják ki az igényeiknek leginkább megfelelőeket. A rendelkezésre álló lehetőségekről a börzét megelőzően részletes tájékoztató anyagot bocsátunk az érdeklődők részére.


Tisztelt Érdeklkődő!

 

A 2020. április 7-re tervezett 23. NJE Állásbörze az új koronavírus (SARS-CoV-2) megbetegedések okán kialakult járványügyi helyzet miatt elmarad illetve halasztásra kerül.

 

Megértésüket köszönjük!


Az állásbörzével kapcsolatos részletes információk megtalálhatóak az intézmény honlapján.

További információkért érdeklődjön a 76/516-476 telefonszámon vagy a hszk@uni-neumann.hu e-mail címen!

Állásbörze felkészítő nap

Az állásbörze felkészítő nap egy-két héttel az Állásbörzét megelőzően kerül megrendezésre. Célja, hogy az érdeklődők minél felkészültebben érkezzenek a börzére, ezáltal nagyobb eséllyel pályázhassák meg az ott meghirdetett pozíciókat. A nap folyamán céges előadásokkal, öltözködési és karrier tanácsadással (önéletrajz, motivációs levél írása, próbainterjú) segítünk az alapos felkészülésben, valamint az állásbörzével és munkakereséssel kapcsolatban felmerülő kérdések megválaszolásában. 

 

Rendezvényeink