Hallgatói Szolgáltató Központ

Gépészmérnök pozíció a Maspex Kft.-nél

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

 

  Szeretnél tagja lenni egy folyamatosan fejlődő és bővülő vállalatnak?

Ismerősen csengenek a következő márkák: Apenta, Topjoy, Kubu, Olympos,Plusssz… ?

Ha igen, akkor legyél az ismert és népszerű üdítőitalok gyártásával foglalkozó Maspex Olympos Kft. tagja.


Napjaid során kulcs szereplője leszel a beruházási projekteknek azok tervezéstől kezdve a nyomon követésen át egészen a lezárásukig.

Felsőfokú mérnöki végzettségednek és talpraesettségednek köszönhetően könnyedén menedzseled az élelmiszeripari berendezéseink karbantartását és a külső szolgáltatók tevékenységének műszaki ellenőrzését. Jó a problémamegoldó készségednek és proaktív személyiségednek segít a gépészeti karbantartó műhelyek tevékenységének mérnöki támogatásában.

Örülünk, ha van pár éves szakmai tapasztalatod, de pályakezdők jelentkezését is szívesen fogadjuk, mert nekünk a hozzáállásod és a fejlődni akarásod, ami igazán számít. It would be very useful and important that you can communicate in English.

Miért válassz minket? Mert nálunk hosszú távú karrierlehetőség vár rád, felelősségteljes szakmai projektekben vehetsz részt üdítő munkakörnyezetben Kecskemét vonzás körzetében, ahol segítjük, támogatjuk egymást a mindennapok során.  Továbbá a versenyképes fizetés mellett a bejárást is támogatjuk.

Jelentkezés: fényképes önéletrajzod a pozíció megnevezésével erre az e-mailcímre küldheted: munkalehetoseg.nyarlorinc@maspex.hu

Jelentkezési határidő: 2021. október 22.