Hallgatói Szolgáltató Központ

Karrier tanácsadás

Munkát vagy gyakorlati helyet keresel? Elakadtál az önéletrajzoddal vagy a motivációs leveleddel? Nem tudod hogyan kezdj neki az álláskeresésnek? Je...

Karrier tanácsadás

Hallgatói Szolgáltató Központ

Keresd a Hallgatói Szolgáltató Központ kecskeméti irodáját a GAMF Műszaki és Informatikai Kar Főépületében (Izsáki út 10.)!A Neumann János Egyetem H...

Hallgatói Szolgáltató Központ

GYAKORNOK

 

 

Egy globális technológiai vállalatcsoport tagja, mely autóipari beszállítóként motor és hajtómű szimeringek nagy sorozató gyártásával foglalkozik. Nemzetközi karrier lehetőség friss diplomások, pályakezdők és gyakornokok részére is.


További részletekért érdeklődj a hszk@uni-neumann.hu e-mail vagy személyesen az irodában a 03.08. hirdetésszám megadásával.

 

Tovább

Diákmunka

 

 

Közvetítő iroda kecskeméti bútoripari partnercége részére keres jó fizikumú, aktív vagy passzív hallgatói jogviszonnyal rendelkező hallgatókat heti 1-2 napra.


További részletekért érdeklődj a hszk@uni-neumann.hu e-mail vagy személyesen az irodában a 03.07. hirdetésszám megadásával.


Tovább

Diákmunka

Feladat:

A 2-8. osztályos általános iskolás diákok játékos, kreatív oktatása, óravázlat alapján. 


Elvárás:

* AKTÍV vagy PASSZÍV hallgató jogviszonnyal rendelkezel
szeretnél a város első számú programozó iskolájában dolgozni
* programozói ismeretekkel rendelkezel
* pontosan és megbízhatóan végzed a munkádat
* jó kommunikációs és előadói készségeid vannak
* nem riadsz meg az oktatói feladatoktól
* szeretsz új dolgokat kitalálni és kreatívkodni a szakmában

* jól kijössz a fiatalabb generációval


További részletekért érdeklődj a hszk@uni-neumann.hu e-mail vagy személyesen az irodában a 03.06. hirdetésszám megadásával.


Tovább

Hardware fejlesztő gyakornok

 

A több mint 25 éves autóipari múlttal rendelkező budapesti gyárban közel 1600 munkatársat – köztük 300 mérnököt – foglalkoztatnak. A növekvő vállala legfontosabb hosszú távú versenyelőnye a tehetséges és elkötelezett munkatársaikban rejlik, ezért nagy hangsúlyt fektetnek dolgozóik szakmai és személyes fejlesztésére.


További részletekért érdeklődj a hszk@uni-neumann.hu e-mail vagy személyesen az irodában a 03.05. hirdetésszám megadásával.


Tovább

HSZK

A Hallgatói Szolgáltató Központ legfontosabb információ.

Kövess minket!

Galéria