Hallgatói Szolgáltató Központ

Alumni menü

Köszöntő

Alumni menü Létrehozva: 2021.03.09 10:27 módosítva: 2021.03.09 10:54 Készítette : Lovas Ildikó

Tisztelt Egykori Hallgatónk!

Köszöntjük a kecskeméti Neumann János Egyetem vezetése nevében. Az elmúlt időszakban felsőoktatási intézményünk életében meghatározó változások történtek. Ezen változások közül a fejlődés szempontjából legfontosabb, hogy az egykori Kecskeméti Főiskola 2016-ban egyetemmé vált, majd 2020. augusztus 1-től a Neumann János Egyetem új, alapítványi szervezetben működik tovább. Az intézményi modellváltás rugalmasságot és sok új lehetőséget hordoz munkatársaink és hallgatóink számára egyaránt, beleértve Önt is, mint a Neumann János Egyetem már végzett hallgatóját.

Ezért az új szervezeti keretek között is fontosnak tartjuk, hogy aktív Alumni közösségünk révén egykori hallgatóinkkal a diploma megszerzése után is jó kapcsolatot ápoljunk, és az egyetem iránti elkötelezettségüket naprakész információk, rendezvények, programok segítségével erősítsük tovább.

Kérjük, hogy kísérje figyelemmel a Neumann János Egyetem megújult honlapját: www.uni-neumann.hu

és a Hallgatói Szolgáltató Központ oldalán található Alumni felületet, melyen néhány adat kitöltésével regisztrálva lehetősége nyílik

- az öregdiákokat érintő aktuális híreket elolvasni,

- hallgatóink sikereiről, az egyetem mindennapi életéről és fejlődéséről tájékozódni,

- öregdiák találkozókról, aranydiploma átadó ünnepségekről, aktuális programokról értesülni,

- valamint elérheti egyetemi/kari logóval ellátott ajándéktárgyainkat is.

Örömmel vesszük azt is, ha öregdiákként megosztja velünk egykori élményeit vagy az itt megszerzett diploma révén elért szakmai sikereit, elmondja nekünk a kecskeméti felsőoktatással kapcsolatos véleményét, javaslatait.

 

Az Alumni közösség regisztrációs linkje: https://hszk.uni-neumann.hu/neumann-janos-egyetem-alumni-kozossege-regisztracio

A napi kapcsolódás céljából létrehoztuk a Facebookon a Neumann János Egyetem Alumni Közössége csoportot, melyhez szeretettel várjuk csatlakozni: https://www.facebook.com/groups/504700507182168

 

Intézményünk jelenleg három karon kínálja képzéseit, melyek között a már diplomával rendelkező egykori hallgatóink is találhatnak szakmai fejlődésüket segítő képzéseket és továbbképzéseket. E képzésekről ugyancsak az egyetem honlapján, vagy személyes megkeresés útján tájékozódhat.  

https://gtk.uni-neumann.hu/kezdolap

https://gamf.uni-neumann.hu/kezdolap

https://kvk.uni-neumann.hu/kezdolap

Bízunk benne, hogy a jövőben Önt is Alumni közösségünk aktív tagjai között köszönthetjük, és megtiszteli egykori „Alma Mater”-ét a programokban és a programokon való részvételével.

Üdvözlettel,

Dr. Fülöp Tamás

a Neumann János Egyetem rektora

Tovább

Interjú Gaál Józseffel a Neumann János Egyetem GAMF Karának volt hallgatójával

Alumni élménybeszámolók Létrehozva: 2021.01.29 10:55 módosítva: 2021.01.29 10:55 Készítette : lovas.ildiko
Tovább

50 éve a GAMF-on

Alumni élménybeszámolók Létrehozva: 2021.01.28 12:52 módosítva: 2021.01.28 12:58 Készítette : Kasza Enikő

Beszélgetés Dr. Kodácsy János professzor emeritusszal

Tovább

1980-ban végzettek 40 éves találkozója a Neumann János Egyetemen

Alumni élménybeszámolók Létrehozva: 2020.09.28 12:53 módosítva: 2020.09.28 15:49 Készítette : mohacsy.beatrix

 

2020. szeptember 26-án az 1980-ban a GAMF Kar Automatika szakán végzett hallgatók tartották 40 éves találkozójukat. Volt diákjaink - a legutóbbi 5 évvel ezelőtti találkozójukat követően - , nagy örömmel, viccelődve üdvözölték egymást.

Tovább

Alumni