Hallgatói Szolgáltató Központ

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

Mi válhat belőled a Neumann János Egyetemen?

Az egyetem továbbra is széleskörű képzési kínálattal várja a továbbtanulni vágyókat.

Néhány szó a nálunk választható képzéstípusokról:

A 6-8 féléves alapképzés BSc, illetve BA diplomát jelent a végzettek számára.

Az alapképzésre épülő 4 féléves mesterképzés során a hallgatók MSc diplomát szerezhetnek.

A 4 féléves felsőoktatási szakképzés szakképzettséget ad és továbbtanulási szándék esetén megalapozza a további tanulmányokat. Ez a képzéstípust neked ajánljuk, ha nem szeretnél feltétlenül diplomát a kezedbe, viszont olyan gyakorlatközpontú tudást szeretnél, amivel a végzés után könnyen el tudsz helyezkedni.

A szakirányú továbbképzések pedig már azokat a diplomásokat várják, akik saját szakterületükön szeretnének alaposabb ismeretekre szert tenni és valamilyen irányba specializálódni. 

Az egyetem a duális képzés "zászlós hajójaként" elkötelezett a gyakorlat orientált oktatás mellett, amelyben szorosan együtműködik a partnerekkel. 

A felnőttképzés pedig azoknak lehet hasznos, akik tovább szeretnék magukat képezni vagy éppen pályamódosításra készülnek.

A Neumann János Egyetem képzéseivel kapcsolatban keresd fel az intézmény honlapját vagy Facebook oldalát, ahol aktuális és friss információkat  találhatsz  képzéseinkről. 

Ha szeretnél még többet megtudni a képzési kínálatról, esetleg szívesen ellátogatnál hozzánk, hogy testközelből is megismerkedhess az intézménnyel, akkor keresd a Hallgatói Szolgáltató Központ munkatársait a hszk@uni-neumann.hu e-mail címen vagy a 76/516-403-as telefonszámon!

Felvételizőknek, középiskoláknak

Információ felvételi, pályaválasztás előtt állóknak és középiskoláknak.