Hallgatói Szolgáltató Központ

Neumann János Egyetem Alumni Közössége – regisztráció_masolt

Kedves Végzett Hallgatónk!

Az adatszolgáltatás célja a Neumann János Egyetemen vagy jogelőd intézményében végzett hallgató nyilvántartásba vétele annak érdekében, hogy az intézmény és a Hallgatói Szolgáltató Központ (HSZK) az abszolutórium és/vagy diploma megszerzését követően is felkereshesse öregdiák összejövetelekkel, szolgáltatásokkal, információkkal kapcsolatban. Az általad megadott információk kérésedre bármikor módosíthatóak, törölhetőek.

 

Az adatszolgáltatás alapja a jelenleg hatályos felsőoktatási törvény minőségbiztosítási szempontjainak egyik eszenciája: a végzős hallgatók pályakövetése (Diplomás Pályakövető Rendszer), valamint intézményi karrier irodák létrehozása és működtetése. E tevékenységek során a HSZK garantálja, hogy a honlapjain online, vagy irodájában az adatlapon megadott személyes adatokat, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény előírásait maradéktalanul betartva kizárólag a HSZK munkatársai kezelik.

Személyes adatok
Vezetéknév * 
Keresztnév * 
Csak abban az esetben kell kitölteni, ha nem egyezik meg a teljes névvel.
Neptun kód (megadása akkor szükséges, ha jelenleg is hallgatója az egyetemünknek)  
Elérhetőségek
E-mail cím * 
Telefonszám * 
Levelezési cím
Város  
Közterület neve (utca, tér stb), házszám:  
Irányítószám  
KAPCSOLAT A NEUMANN JÁNOS EGYETEMMEL VAGY JOGELŐDJEIVEL
KAPCSOLAT * KAR/SZAK megadása * 
Amennyiben (korábbi) hallgatója valamelyik karunknak, kérjük, adja meg tanulmányi adatait.
KAR * 
Szak * 
Végzés éve * 
Adatkezelési nyilatkozat * 
Hozzájárulok, hogy a Neumann János Egyetem Alumni rendszerében az adataimat nyilvántartsák. Az intézmény a megadott adatokat más személyeknek, szervezeteknek nem adja át, azokat kizárólag tanulmányi tevékenység támogatására, valamint a tanulmányok végeztével pályakövetési, tájékoztatási célokra használja fel. A regisztrációnál megadott adataim közül a regisztrált NJE Alumni tagok a nevemet és tanulmányaimra vonatkozó információkat (képzés típusa, kar, szak, (várható) végzés éve) megismerhetik. Hozzájárulok, hogy a Neumann János Egyetem az értesítési adataim segítségével a tanulmányaimmal és az Alumni tagjainak szóló rendezvényekkel, programokkal kapcsolatos információkat eljuttassa részemre.