Hallgatói Szolgáltató Központ

pályakezdő gépészmérnök/mérnökinformatikus

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

 

A cég egy globális technológiai vállalatcsoport tagja, különböző iparágak beszállítója, illetve fejlesztő és szolgáltató partnere, beleértve az autóipart, polgári repülést, gépgyártást, hajógyártást, élelmiszer-, és gyógyszeripart, mezőgazdasági és építőipari gépgyártást. Nemzetközi karrier lehetőség friss diplomások, pályakezdők részére.


További részletekért érdeklődj a hszk@uni-neumann.hu e-mail vagy személyesen az irodában a 05.07. hirdetésszám megadásával.

 

 

A cég keresi a hosszú távon gondolkodó, elkötelezett, motivált és karrier lehetőséget kereső friss diplomás, pályakezdő kollégáját,  akinek egy 18 hónapos betanulási  program keretében, szeretné a  lehetőséget megadni, hogy egy sikeres nemzetközi multinacionális vállalat csapattagjaként elkezdje karrierjét!

A 18 hónapos program alatt,  lehetősége lesz 3 alkalommal maximum 3 hetes külföldi gyakorlati képzésen, tapasztalat szerzés céljából részt venni a cég külföldi gyáregységeiben.

 

Az ideális jelölt :

  • Gépészmérnök vagy mérnökinformatikus diplomával (BsC) rendelkezik vagy folyamatban van annak megszerzése 2018. szeptemberig.        
  • Ismeri a különböző programozási nyelveket (Java, Python, MS SQL)
  • Alapismerettel rendelkezik IT network technology (hardware, IP addresses, VLANs) különböző termelés támogató kontrolling és műszaki területeken (PLC, I/O, érzékelő)
  • Angol tárgyalóképes nyelvismerettel rendelkezik, hogy a külföldi oktatási programokon és nemzetközi csapatmunkában aktívan részt tudjon venni.
  • Motivált és elkötelezett, hogy a cég 18 hónapos gyakornoki programját sikeresen elvégezze, és karrier lehetőség a cég vállalatcsoportnál teljesítse ki a jövőben.

 

Lehetőséged lesz:

  • Aktívan részt venni és támogatni a SCADA system bevezetését a cég Kecskeméti gyáregységében (OPC, SCADA, DB fejlesztések)
  • Támogatni és aktív részvétel a 730 fős kecskeméti gyáregység különböző termelési részlegeinek munkájában, folyamatos fejlesztésekben, különböző Kaizen/Lean/Six Sigma projectekben, workshopokon.