Hallgatói Szolgáltató Központ

További sok sikert kívánunk a végzett hallgatóinknak

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

 

Kedves Végzős Hallgatónk!


Gratulálunk az egyetem sikeres elvégzéséhez. Sok sikert kívánunk a nagybetűs ÉLET megkezdéséhez. Búcsúzóul szeretnénk a közreműködésedet kérni egy rövid, megközelítőleg 5 perces anonim kérdőív kitöltéséhez.

Segítségével fejleszteni tudjuk Nektek szánt alaptevékenységeinket - karrier tanácsadás, állásajánlatok közvetítése, állásbörze szervezése, Öregediák (Alumni) szolgáltatások, rendezvények szervezése, Diplomás Pályakövetés (DPR) - és fel tudjuk Veled venni a kapcsolatot ezek szervezése során.

 

A kérdőív elérhető:  https://neptun-web2.kefo.hu/unipoll/Survey.aspx?surveyid=109652131&lng=hu-HU

 

Szeretnénk Téged is Alumni közösségünk tagjai között tudni. Azon dolgozunk, hogy az alumni közösségünk folyamatosan bővüljön, ezért kérünk, hogy néhány adat kitöltésével regisztrálj közösségünkbe.

 https://hszk.uni-neumann.hu/neumann-janos-egyetem-alumni-kozossege-regisztracio

 Tájékoztatást kapsz:

- az öregdiákokat érintő aktuális hírekről,

- hallgatóink sikereiről, az egyetem mindennapi életéről és fejlődéséről,

- öregdiák találkozókról, aranydiploma átadó ünnepségekről, aktuális programokról,

- valamint elérheti egyetemi/kari logóval ellátott ajándéktárgyainkat is.

 

 Örömmel vesszük azt is, ha megosztod velünk egykori élményeidet vagy az itt megszerzett diploma révén elért szakmai sikereidet, elmondd nekünk a kecskeméti felsőoktatással kapcsolatos véleményeidet, javaslataidat.

Bízunk benne, hogy a jövőben Téged is Alumni közösségünk aktív tagjai között köszönthetünk, és megtiszteled egykori „Alma Mater”-odat a programokban és a programokon való részvételeddel.